Szépségápolás télen

Szépségápolás télen
Minden évszakban figyelni kell a bőr helyes ápolására, de télen ez különösen fontos. (pr cikk)

A hideg, szeles időjárás, a fűtött helyiségek százaz levegője, a ritkán szellőztetett, cigarettafüstös helyiségekben való tartózkodás, a levegő szennyezettsége, a kinti és benti hőmérséklet nagy különbsége, a napfény és a vitamin hiánya megviseli a bőrt. A téli hónapokban lelassul a bőrregeneráció természetes folyamata. A káros hatásokat a szokásosnál gondosabb bőrápolással egyensúlyozhatjuk.
A téli bőrápoláshoz tud kellő segítséget nyújtani a Relaxa szépségház.
Szolgáltatások széles tárházával várja a szépülni vágyó nőket és férfiakat a Relaxa Szépségház Nyíregyházán, Borbányán. Az otthonosan kialakított épületben kozmetikán, férfi-női fodrászaton és manikűrön túl szolárium, fekvő infraszauna és masszázs áll a vendégek rendelkezésére.
A kozmetikában a hagyományosnak mondható kezeléseken túl gyümölcssavas mélyhámlasztás, fülbelövés, speciális ránctalanító- és feltöltő, valamint oxigénkezelés között választhatnak a vendégek. A fekvő infraszauna a méregtelenítésben, az immunrendszer erősítésében és a narancsbőr (cellulit) kezelésében nyújt hathatós segítséget. A kényeztetésre vágyó vendégek frissítő, nyirok, valamint cellulit masszázskezeléseket vehetnek igénybe, melyek jó szolgálatot tesznek az egész test felfrissítésében, ellazításában. A Wella termékeket használó fodrászat modern frizurákkal. melírozással, festéssel várja a vendégeket. Mindezen kívül manikűrre, pedikűrre, valamint műkörömépítésre is van lehetőség. A szépségház célja, hogy igényeinek és pénztárcájának megfelelően mindenki megtalálja a módját annak, hogy jobban érezhesse magát a bőrében. Saját parkolóval, folyamatos akciókkal, tágas környezetben, fiatalos csapat várja a szépülni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Szolgáltatásaink
Fodrászat: női-férfi-gyermek. Manikűr: műkörömépítés, saját köröm megerősítés paraffinos kéz ápolás. Kozmetika: Fiatalító – ránc ,és feltöltő kezelések, Gépi kezelések, Festések, Gyantázások, Arckezelések, Füllyukasztás, Bioptron gyógyfény, 3d-s műszempilla rakás, Smink.
Masszás: Frissítő és nyirokmasszás, Kondicionáló masszás, Cellulit és Fogyasztó masszás
Fekvő infraszauna; méregtelenítés, fogyasztás, cellulitisz kezelés. Szolárium; álló, EU szabályozásnak megfelelő csövekkel.

Elérhetőség
4405, Nyíregyháza (Borbánya), Vércse utca 16.
Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig: 9.00-18.00
Szombaton: 9.00-13.00