Szépkorúak hetét rendezik Sajószögeden

Sajószöged – Szerdától kezdődően háromnapos programsorozatot szervez a település időseinek Sajószöged Község Önkormányzata és a Sajószögedi Általános Művelődési Központ.

A szépkorúak hete megnyitója szeptember 23-án, szerdán 14 órakor lesz a művelődési ház udvarán. Köszöntőt mond dr. Gulyás Mihály polgármester. Azt követően óvodások adnak műsort, majd megnyílik a Szuhai Antal fafaragóművész alkotásaiból összeállított kiállítás. Délután 4 órakor kezdődik a közös szalonnasütés, amelyhez a hozzávalókat az önkormányzat biztosítja. Csütörtökön délután 2 órakor dr. Kákóczky Balázs részvételével helytörténeti előadás kezdődik a művelődési ház nagytermében. Fél 3-kor a Búzavirág népdalkör ad műsort, amely közös énekléssel végződik. A közös játékok után 5 órakor vacsora zárja a délutánt.

Főzőverseny is lesz

Pénteken délután 2 órától bográcsos főzőversennyel folytatódik a szépkorúak hete. A főzéshez mindenki számára húst, burgonyát és tüzelőt biztosít az önkormányzat. A főzőcskézés után fél 7-kor Poór Péter énekes műsora zárja a programsorozatot.

ÉM-SZB
hirdetés


hirdet�s