Szépen búcsúzott a Vasút a kupától

A női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját rendezték meg vasárnap 19 órától Gödöllőn, ahol az Albrecht-Miskolci VSC-MISI vendégszerepel.

Mint ismert az első találkozón a Pest megyei gárda 3:0-ra nyert..

A mostani találkozó első szettje után el is dőlt a továbbjutás, ugyanis a vendéglátók szoros csatában de megnyerték az első játékot, így vezettek.

A második szettben több cserét is végrehajtott a hazaiak edzője, de nem csak emiatt, hanem mert feljavultak játékban a vendégek így egyenlítettek.

A harmadik szettben is tovább tartott a miskolci lendület, ami eredményes játékkal is párosult így átvette a vezetést a borsodi hölgykoszorú.

A negyedik játékban még inkább a Tímárék játéka dominált aminek az lett az eredménye, hogy megnyerték a mérkőzést, és bár kiestek, szépen búcsúztak a kupától.

Jegyzőkönyv
Gödöllő – Albrecht-MVSC-MISI 1:3 (23, -19, -16, -14)

Gödöllő, 200 néző. V.: Ujházi, Adler.
Gödöllő: Gudmann, Mester, Pesti, Széles, Vargáné, Szívós. Csere: Nagy Sz. (liberó), Kötél Zs., Kránitz, Háfra, Gombai. Edző: Hollósy László.
MVSC: SZABÓ A., Nagy K., Szajkó, TÍMÁR, Grózer, Szűcs. Csere: Oláh (liberó). Edző: Kerekes Attila.

A négy közé jutott a Gödöllő 4-3-as összesítéssel.

Mestermérleg
Hollósy László: – A továbbjutásnak örülök.Kerekes Attila: – Az első játszmában eldőlt a továbbjutás kérdése. Folytatjuk a bajnokságban!További hírek a boon-sportoldal kategóriából