Szentesen lép pályára a Mezei-Vill

Berettyóújfalu – Újabb bajnoki mérkőzés vár a Mezei-Vill FC futsalcsapatára hétfőn a rövid pihenő után – a tizennegyedik fordulóban szabadnapos volt a csapat –, a Legrand-Metalcom-Szentes gárdájához látogatnak az újfalui játékosok.

A kéthetes szünetben azért nem maradtak mérkőzés nélkül Trencsényiék: két összecsapáson szerepeltek az Ózd ellen a Magyar Kupa harmadik fordulójában, és magabiztosan, 16–6-os összesítéssel jutottak tovább az elődöntőbe.

A Szentes a hónap elején nagyarányú vereséget szenvedett a győriektől, az előző fordulóban pedig kikapott Gödöllőn, így jelenleg a kilencedik helyen áll. A Mezei-Villnek is szüksége van minden pontra ahhoz, hogy céljait elérje. A berettyóújfaluiak a tabella harmadik helyét birtokolják, a Cső-Montage egy, a Győr három ponttal előzi meg őket.

– Úgy érzem, mindenféleképpen mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, még úgy is, hogy idegenben lesz a mérkőzés. Az ellenfél tavaly meggyengült, így visszaesett a mezőny hátsó részébe. A három pontért utazunk Szentesre, csak a győzelem az elfogadható, hiszen az alapszakaszban való jó szereplés miatt minden egység számít – osztotta meg várakozásait a Naplóval Szitkó Róbert, a Mezei-Vill edzője, akinél a sérültek iránt is érdeklődtünk. – Nagy Tamás huzamosabb ideje sérült, oldalszalag-szakadás miatt, így rá továbbra sem számíthatunk, de a többiek bevethető állapotban vannak – mondta a tréner.

A hétfő esti mérkőzés 20 órakor kezdődik.