Friss hírek

2007.11.16. 18:16

Újra együtt a Spice Girls - először Los Angelesben

<p>Megtartotta első koncertjét az újra összeállt Spice Girls brit lánybanda pénteken, Los Angelesben. Az évente megrendezett Victoria s Secret divatbemutatón két dalt adott elő az öt énekesnő. Az eseményt az Oscar-díjátadó ünnepségeknek otthont adó hollywoodi Kodak Színházban tartották.</p>

A Spice Girls, azaz Emma Bunton, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Chisholm és Melanie Brown második világháborús stílusban, katonasapkában lépett színpadra. Előadták Headlines című új dalukat, és az 1998-as sikert, a Stop című számot.

Geri Halliwell szerint a fellépés jó bemelegítés volt a jövő hónapban kezdődő világkörüli koncertkörútjuk előtt, amelynek első állomása Kanadában lesz.

A brit lánybanda csaknem egy évtizede oszlott fel, miután az egyik énekesnő, Geri Halliwell 1998-ban otthagyta a csapatot. A lányok szólókarrierjei közül Melanie Chisholmé és Geri Halliwellé lett sikeres. Victoria Beckham a csapat felbomlása óta leginkább arról híres, hogy a világszerte ismert brit focista, David Beckham felesége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!