Szendrői Takarékossági Világnap

Szendrői Takarékossági Világnap
Szendrő – November 3-án Szendrőben rendezték meg a 86. Takarékossági Világnap B.-A.-Z. megyei takarékszövetkezeti ünnepségét az Apáczai Csere János Általános Iskolában.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Petró Jánosné, a Szendrő és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője és Szaniszló János, Szendrő Város polgármestere.
Az ünnepséget megnyitotta Kuzmi István, a Takarékszövetkezetek B.-A.-Z. Megyei Szövetségének elnöke, majd ünnepi megemlékezést tartott Csicsáky Péter a Magyar Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Kitüntetéseket adott át Kuzmi István, a Takarékszövetkezetek B.-A.-Z. Megyei Szövetségének elnöke, Csicsáky Péter a Magyar Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója, míg az árvízkárosultak részére adományokat adott át az Árvízkárosultakért Takarékszövetkezeti Közhasznú Alapítvány
Kihirdették és átadták a Takarékossági Világnap alkalmából meghirdetett rajzpályázat díjait. Az ünnepi műsorban közreműködött:  a Bódva-völgyi Néptánccsoport az Árok zenekar kíséretével a Szendrői Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanári együttese.