Két személyautó ütközött Miskolcon

Két személyautó ütközött Miskolcon
© Fotó: police.hu
Bogács, Miskolc, Szendrő – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

Szendrő belterületén közlekedett egy férfi személygépkocsijával, amelynek során egy útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget egy, a kereszteződésbe érkező kerékpárosnak, így összeütköztek. A kerékpáros a baleset következtében könnyebb sérülést szenvedett.

Bogács belterületén egy férfi alkoholos befolyásoltság alatt kerékpározott, melynek során az úttesten felborult és ennek következtében könnyebb sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Miskolc belterületén közlekedett egy férfi személygépkocsijával, amelynek során egy útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget egy, a kereszteződésbe érkező másik járműnek, így összeütköztek. A baleset következtében a figyelmetlen sofőr – akiről a rendőri intézkedés során az is kiderült, hogy ittas volt – utasa könnyebb sérülést szenvedett.

Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a baleset körülményeit.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat! Aki alkoholtól befolyásolt állapotban vezet járművet elfogadhatatlan kockázatot vállal és ezzel mind maga, mind mások életét veszélyezteti!Szendrő.
BOON.HU


hirdetés