Járvány

2020.04.13. 06:37

Gordon Ramsay: otthon én vagyok az ügyeletes konyhás fiú

Nehezen viseli az otthoni bezártságot Gordon Ramsay a cornwall-i tengerparti házukban, ahol családjával mepróbálja átvészelni a világjárványt.

TO GO WITH AFP STORY IN FRENCH BY DOMINIQUE SCHROEDER British chef Gordon Ramsay poses at the Trianon palace restaurant on March 20, 2008 in Versailles, west of Paris. The 41-year-old chef already heads 10 restaurants and pubs in United Kingdom and another 10 in the United States. AFP PHOTO STEPHANE DE SAKUTIN (Photo by STEPHANE DE SAKUTIN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Stephane De Sakutin

Sajtóértesülésekre hivatkozva a Bors arról ír, hogy Gordon Ramsay kezd besokallni az otthonléttől.

„Bezárva a házba öt éhenkórász gyerekkel igazi rémálom. Meddig tart még ez? Minden nap ugyanaz. Én vagyok az ügyeletes konyhás fiú, állandóan melózom. Őszintén szólva többet főztem az elmúlt tíz napban, mint a karrierem során az elmúlt tíz évben” – mesélte a sztárséf.

A sztárséf szerint a családnak főzni sokkal fárasztóbb, mint az étteremben
Fotó: Stephane De Sakutin / AFP

„Ahogy felkelek reggel, már megyek a henteshez húsért. Hazaérek, rögtön megcsinálom a reggelit, és már folytathatom is az ebéddel. Miután azt is betömték, megpróbálok elmenekülni futni egy kicsit, de aztán már főzhetem is a vacsorát” – mondta az 53 éves Ramsay, akinek elmondása szerint már hólyagos a keze a rengeteg sütés-főzéstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!