Szemtanúkat keresünk!

Két baleset okozójának megtalálásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2005. október 4-én 11.25 körüli Nyíregyháza külterületén a Debreceni út 340. sz. előtt közlekedett egy ismeretlen típusú, feltehetően fekete színű személygépkocsi. Az autót vezető személy szabálytalanul előzött egy kőszállító teherautót és nem adott elsőbbséget a szemben szabályosan haladó Peugeot-nak, aminek vezetője az ütközés elkerülése miatt félrerántotta a kormányt és a bal oldali árokban állt meg.

A rendőrség kéri a kőszállító teherautó vezetőjének jelentkezését, valamint ha bárki  információval tudja segíteni a nyomozást, hívja a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát a 42/524-600/36-85-ös melléken, vagy hívja a 107-et!

2005. október 8-án este 8 óra körül Napkoron egy személyautó jobbra kis ívben kanyarodott be a Kállói útra és nekiütközött az ott álló Volkswagennek. A jármű vezetője a helyszíntől távolabb megállt, aztán segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Nagykálló felé. Az balesetet okozó autónak megsérült a bal eleje és bal oldala, ahol zöld festék felkenődések keletkeztek.

A rendőrség kéri annak a kerékpárosnak a jelentkezését, aki szemtanúja volt az eseménynek,   illetve ha bárki  információval rendelkezik a balesetről, hívja a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát a 42/524-600/36-85-ös melléken, vagy tárcsázza a 107-et!