Személyi változások a Miskolc Holding élén

Akt.:
Személyi változások a Miskolc Holding élén
Miskolc – A Miskolc Holding Zrt.-t érintő személyi kérdésekről is döntött csütörtökön a miskolci testület.

Az erről szóló napirendet zárt ülésen tárgyalták a képviselők, de a döntés az volt: Pálffy Kinga cégvezetői kinevezése megszűnt – a pozíció betöltetlen maradt –, ezután a cég ügyvezetését ellátó igazgatóság tagja lesz. Csakúgy, mint Szélyes Domokos, aki a MIK Zrt. igazgatója, de a csütörtöki döntés értelmében ő is tagja lett az igazgatóságnak. Úgy tudjuk, korábbi két igazgatósági tag lemondott tisztségéről, az ő helyükre érkezett Pálffy Kinga és Szélyes Domokos. Az utóbbi – mivel a MIK-től kap fizetést – igazgatósági munkáját díjazás nélkül látja el.

Az önkormányzatnál érdeklődtünk a változásokról, de a válasz az volt: a Holding vezetésének átszervezésére vonatkozó döntést – személyi kérdésről lévén szó – zárt ülésen hozta meg a közgyűlés, és ebben az esetben csak a döntés nyilvános. Minden egyéb, az üggyel kapcsolatos információról a városháza a médiát idejében tájékoztatni fogja – fogalmaztak.

– ÉM-NSZR –
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s