Friss hírek

2009.01.18. 15:55

Képújságon Monok költségvetése

<p>Képújságon is olvasható mostantól Monok költségvetése. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen a helyi kábeltévén minden hónapban elolvashatják a falubeliek, honnan, mennyi pénz érkezett a falu kasszájába és, hogy mire, mennyi pénz költött a település. Elsőként a decemberi költségvetés látható a helyi adón. A kezdeményezéssel a lakosság bizalmát szeretné erősíteni az önkormányzat.</p>

A helyi kábeltévén tételesen feltüntette az önkormányzat a decemberi bevételeket és kiadásokat. Így ki sem kell mozdulniuk a helyieknek otthonukból, hogy megtudják mennyi pénzből gazdálkodott a múlt hónapban a település.

Szepessy Zsolt Monok polgármestere a Független Hírügynökségnek elmondta: Azt szeretnék, hogy a faluban élő emberek lássák: nem herdálják el a pénzüket hanem jó célokra fordítják vagy olyanokra, amik szükségesek.

Ettől a héttől egyelőre csak a decemberi költségvetés olvasható a képújságon. Minden hónap első hetében frissítik ugyanis az oldalt az elmúlt hónap költségvetési adataival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!