Friss hírek

2010.01.28. 10:59

Plasztikai mûtétet akar a kínai lány, hogy Jessica Albához hasonlítson

<p>Át akarja operáltatni magát egy kínai lány, hogy visszaszerezze volt barátját - közölte szerdán a kínai média. Mivel a fiú rajong Jessica Albáért, a lány elhatározta, hogy ugyanúgy fog kinézni, mint a 28 éves a hollywoodi sztár.</p>

A 21éves kínai lány azt mesélte a Shanghai Daily címû lapnak, hogy elment egy kínai plasztikai sebészhez, aki azt állította, hogy ingyen elvégzi a mûtétet. "Nem csak a volt barátom miatt, magamért is meg akarom csináltatni. Lelkileg nem vagyok erõs, de remélem, hogy az leszek, ha másként fogok kinézni"- nyilatkozta a lány.

A lány által említett kórház sebésze azt mondta az újságnak, hogy a mûtét során meg kell emelni a szemöldököket, a szemhéjat és az orrot újra kell formálni, és a páciens úgy fog kinézni, mint a Sin City és a Fantasztikus Négyes címû filmek sztárja. Az orvos azt nem mondta, hogy ingyenes lesz a mûtét, csupán azt közölte, hogy "nem kell aggódni az ár miatt, azt viszont tudomásul kell vennie a lánynak, hogy nem lehet majd visszacsinálni a dolgot, ha mégsem tetszik neki az új arc az operáció után".

A lapnak nyilatkozó lány, aki egy internetes cégnél dolgozik, azt mondta: volt barátja állandóan azt kérte tõle, hogy úgy nézzen ki, mint Jessica Alba, még akkor is a sztárhoz hasonlítson, amikor éjszakára sminkeli magát. Az interjúban a lány azt is elmesélte, hogy decemberben szakított vele a barátja, miután az utcán letépte magáról a szõke mûhaját és a mûszempilláit, mivel a járókelõk nevettek rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!