Szembeköpte a vendéget a csöves a kávézó teraszán Miskolcon

Akt.:
Szembeköpte a vendéget a csöves a kávézó teraszán Miskolcon
Miskolc – Olvasónk betért kávézni Miskolcon a sétáló utcában egy teraszra, de egy lepukkant fazon miatt eldurvult a kikapcsolódás. Mint levelében írja: a fotón látható úriembernél már járt a rendőr, meg a rendész. Egyik sem csinált vele semmit.

Mi kb öt percet néztük az öreget, és elég is lett belőle – írja olvasónk, akinek levelét kicsit tompítottuk, mert nagyon durva lenne szó szerint lehoznunk. A folytatásból kiderül, hogy a kis idő alatt a csöves jellegű egyén, maga alá vizelt, majd elhajtotta a kávézó vendégeit mind egy szálig a teraszról, eztán leheveredett kicsikét az asztalok közé. „Ezután felállította két fiatal srác. Rosszul tették, mert az egyiket hálából szembe köpte! Ezt követően elfeküdt a földön, és kigördült a villamossínekig. Közben a kávézóban a két pincér hölgy harmadjára hívta a rendőröket. Mi akkor indultunk el haza, amikor egy rendész, és egy rendőr battyogott arra. Illedelmesen felhívtam a figyelmüket a problémára, elmeséltem, hogy csak öt perc nyugalomra vágytunk, de sajnos ebben a városban ez nem lehetséges. Megegyeztem velük abban, hogy az összes rendőr a traffipaxok mögött ül, a rendész meg semmire nem jó. Ők helyeseltek, és “megnyugtattak”, hogy mindjárt elviszik a mentők a detoxba. Végül elindultunk hazafelé.”

„Olyan 50 méter megtétele után a rendőr-rendész páros is elindult utánunk. Gyanítom, hogy a csöves utána is a kávézó dolgozóit boldogította. (A vendégeket azért nem, mert a szemenköpés után egy sem maradt! ) Kérdezem én: minek ide rendőr, rendész, vagy sheriff, ha egyik sem tud egy ilyen egyszerű esettel semmit kezdeni? Ezért adózik, és fizet bérleti díjat a kávézó tulajdonosa? Meddig lesz ilyen körülmények között nyitva? Hiszen az egész napjukat megkeserítette, és remegtek az idegtől, vendég egy szál sem maradt.”

BOON