Szelfiket készített a szikszói kábítószerárus a drogról

Miskolc/Szikszó – Előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki drogot árult Szikszón és környékén. A gyanúsítottnál olyan fényképeket, szelfiket találtak, amelyeket magáról és a méretes kannabisz növényekről készített – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-nek.

Dobi Tamás kifejtette, kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a megyei főkapitányság a 35 éves szikszói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi kábító hatású anyagot termesztett, majd árult több környékbelinek.

Hozzátette, a gyanúsítottat hétfőn fogták el, a házkutatás során a nyomozók a kábítószeren kívül lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket – mérleget, gyorszáró tasakokat -, valamint készpénzt, ekkor találták meg a fényképeket is.

A rendőrök a szikszói férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására, amelyet ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság szerdán el is rendelt – jegyezte meg Dobi Tamás.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s