"Szégyen, amit nyújtottunk…"

"Szégyen, amit nyújtottunk…"
Tizedik meccsét játszotta pénteken este a jégkorong MOL Ligában a Miskolci Jegesmedvék gárdája.

Az első játékrész második felében a kiállítások voltak főszerepben, hiszen a hazaiaktól ezen intervallumban Katrych másodszor és harmadszor hagyta el a jeget, míg a miskolciaktól Popovics, Dányi, Rausch és Cop ült a büntetőpadon. Az egyetlen találat mintegy másfél perccel a harmad vége előtt esett, ekkor Farkas volt eredményes. Az MJJSE-nek a második felvonásban sikerült egálra hoznia az állást, Holmström mattolta az erdélyiek kapusát. Továbbra is rengeteg szabálytalanságot kellett lefújniuk a bíróknak, Koniar nem is hagyta kihasználatlanul az egyik fórt.

Vasárnap, Bukarest

Az alsóházi rangadó záró harmadában a hazaiak ütöttek újabb gólt, újfent Koniar révén. A forgatókönyv továbbra sem változott, nagy számban kaptak a csapatok két perces „pihenőt”: eközben előbb Chernis vágta be a negyediket, majd Urbán a miskolci másodikat. A Macik vasárnap magyar idő szerint 14 órától a Steaua Bucuresti vendégei lesznek.

Jegyzőkönyv

Progym Hargita Gyöngye – Miskolci JJSE 4-2 (1-0, 1-1, 2-1
Gyergyószentmiklós, 800 néző. V.: Lascar, Máthé, Péter, Szabó.
Progym: Hricina – Nagy Cs., Hopkovic (1), Franc (2), Chernis 1, Koniar 2 (1), Borsos (1), Mastaleriu, Katrych (1), Nagy L., Basilidesz, Kozma, Farkas 1, Sára (1), Daradics, Balla, Bálint, Székely, Bilibók, Forró (k). Vezetőedző: Dusan Kapusta.

MJJSE: Duschek – Rausch, Cop, Sike, Láda B., Kis, Strengell, Budai, Kivinen, Urbán 1, Nyberg (1), Nagy G., Popovics, Láda P., Egri, Korpos, Dányi, Gőz, Radványi, Holmström 1, Gyenes (k). Vezetőedző: Mayer Péter.

Kiállítások: 16 perc, illetve 24 perc + 10 perc (Dányi).

Dusan Kapusta: – Jól játszottunk, megérdemelten nyertünk.

Mayer Péter: – Amit ma nyújtottunk, az szégyen… Lélektelen, akaratgyenge játékkal nem lehet megverni senkit.

Címkék: , ,