Száznál is több sportág a Nagy Sportágválasztón

Több mint száz sportággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők pénteken és szombaton Budapesten, a VII. Nagy Sportágválasztón – mondta a Független Hírügynökségnek Koós-Lukács Tímea főkoordinátor.

Hozzátette: a cél, hogy minél több sportolási formát ismerhessenek meg a látogatók, akik így kiválaszthatják a számukra leginkább megfelelő mozgásformát. A részvétel ingyenes.

Mindkét nap reggel 9 órától délután 17 óráig várják az érdeklődőket a fővárosi Merkapt Maraton Sportközpontban. Több mint 100 sportágat lehet majd kipróbálni edzői felügyelettel: a többi között küzdősportokat, labdajátékokat, vizes sportágakat, de táncolni, lovagolni is lehet majd. Idén is lesznek élsportolók a rendezvényen: mások mellett Kovács Katalin, Kőbán Rita, Kökény Bea, Cseh László, Vereckei Ákos és Vincze Ottó is részt vesz majd a Nagy Sportágválasztón.

A legutóbbi budapesti Nagy Sportágválasztót májusban tartották, arra az eső ellenére 15 ezren mentek el a két nap alatt. A szervezők most is legalább ekkora érdeklődésre számítanak. A programok ingyenesek.

További részletek a www.sportagvalaszto.hu internetes oldalon olvashatók.

– Független Hírügynökség –