Szavazzon a közlekedésbiztonsági plakátpályázat rajzaira!

Akt.:
Szavazzon a közlekedésbiztonsági plakátpályázat rajzaira!
© Illusztráció: ÉM-archív
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági plakátpályázatot hirdetett középiskolások részére “Közlekedünk?!” címmel. A beérkezett pályaművekre olvasóink szavazatát is várjuk. Döntse el ön, hogy melyik plakát lesz a közönségszavazás nyertese!

Az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket várt a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok (gyalogosok, kerékpárosok, motorosok, autósok), valamint a közösségi közlekedés közlekedési kultúrájának fejlesztésére, közlekedői magatartásuk pozitív irányú befolyásolására, a közlekedés sokszínűségének kifejezésére.

A beküldött pályamű mondanivalója járuljon hozzá a biztonságos közlekedés propagálásához, a halálos kimenetelű balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy legfőbb érték az ember – írta a pályázati kiírásban a Balesetmegelőzési Bizottság.

A beérkezett pályaművekről most megszavaztatjuk olvasóinkat: voksoljon az önnek legjobban tetsző plakátra, és döntse el ön, hogy melyik lesz a közönségszavazás nyertese! A nyertes díját a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság biztosítja. A szavazók között három darab negyedéves digitális Észak-Magyarország előfizetést sorsolunk ki.

A pályaművek

2asztalos-noemi-kazincbarcikaAsztalos Noémi, Kazincbarcika (Az utat figyeld!)

asztalos-noemi-kazincbarcikaAsztalos Noémi, Kazincbarcika (Fék!)

bak-david-nekezsenyBak Dávid, Nekézseny

drotos-erik-sajokazaDrótos Erik, Sajókaza

gal-attila-janos-kurityanGál Attila János, Kurityán

gotz-mark-ozdGötz Márk, Ózd

horvath-dorina-felsonyaradHorváth Dorina, Felsőnyárád

zoboki-david-tiszacsermelyZoboki Dávid, Tiszacsermely
hirdetés


hirdet�s