Szavazzanak a megye legszebb babáira!

Mosolyalbum – egy magazin, amelyben egy helyen láthatók mindazon gyermekek, akiket szüleik neveztek az Észak-Magyarország által meghirdetett Megye legszebb gyermekei versenyre.

Szavazni csak és kizárólag a magazinban található szelvényeken lehet mindhárom kategóriában, fénymásolt szelvényt nem fogadunk el! Ha valamelyik gyermekre szeretnének több szavazatot is leadni, az április 5-én és 7-én megjelenő Észak-Magyarország árus példányaiban (amelyeket az újságárusoknál vehetnek meg) újfent megtalálják a magazint.

Akinek nem szerepel gyermeke, unokája, ismerőse a megmérettetésre nevezett gyermekek között, annak is érdemes szavaznia minden kategóriában, hiszen minél több szavazószelvényt küldenek vissza, annál nagyobb az esélyük azon a sorsoláson, ahol 10 darab 5 ezer forint értékű Skála vásárlási utalványt, valamint 10 darab Északos esernyőt és bögrét sorsolunk ki.

Amit tudni kell

– Az egyes kategóriákban három gyermeket választhatnak ki, akiknek kódszámát a kategóriák végén található szavazószelvényen kell feltüntetni.

– Minden kategóriának külön szavazószelvénye van, sajnálatos módon azonban a Gézengúz kategória kék színű szavazószelvényén elírtuk a kategória megnevezését, de természetesen azon a szelvényen a 4-6 éves gyerekekre leadott szavazatok érvényesek.

– A kitöltött szelvényeket április 17-ig küldhetik be szerkesztőségünk címére (3501 Miskolc, Pf. 178.) vagy hozhatják be személyesen (Miskolc, Zsolcai kapu 3., I. emelet).

– Ne felejtsék el a szelvényre ráírni a nevüket, címüket és telefonszámukat, a borítékra pedig azt írják rá: Megye legszebb babája.

– Egy borítékban több szelvényt is beküldhetnek!