Szponzorált tartalom

2020.11.30. 14:43

A szeretet visszaszáll

Közeledik advent időszaka, most még inkább a szeretet vezérelte cselekedeteinknek kell előtérbe kerülniük! – hangsúlyozta Csáki Lajos, Újcsanálos polgármestere.

Minden adventi gyertya mást szimbolizál: a hitet, a reményt, a szeretetet és az örömöt. Ezek a fogalmak a koronavírus-járvány sújtotta időszakban kiemelten az életünk részévé kell hogy váljanak. Vigyáznunk kell egymásra, segítenünk kell egymást!

Az önkormányzat minden tőle telhetőt megtesz, és támogatja az idősebb korosztályt, a veszélyeztetett lakosokat, a karanténban élőket. Bevásárolunk és házhoz szállítjuk a szükséges élelmiszert. Ehhez hasonlóan átvállaljuk a receptek kiváltását és a gyógyszerek megvásárlását. Minden háztartást megajándékoztunk az óvodai dolgozók segítségével varrt száj maszkokkal. Szerencsére csupán csekély számú lakost ért el a vírusfertőzés. Az itt élők betartják az előírt szabályokat, a pandémiai előírásokat.

A közösségi életnek a háttérbe kellett vonulnia. Hagyományos módon nem tarthattuk meg a Tök-Jó Fesztivált és az idősek napját. Utóbbit valamivel helyettesíteni fogjuk, ugyanis a szépkorúak tisztelete kiemelten fontos számomra. A Magyar Falu Program keretében újabb utcát sikerült felújítanunk. Befejeződött a Rozmaring utca útburkolat- és padka felújítása. A közeljövőben valósul meg a temetőkert rendbetétele egy sikeres pályázat eredményeként. Megköszönöm minden segítőkész, támogató újcsanálosinak az odaadó, lelkiismeretes munkáját! Végül a Szeretet Himnuszából idézek: »Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.« Ez vezérelje mindennapjainkat, forduljunk szeretettel embertársainkhoz, tegyünk valami apróságot önzetlenül, fizetséget nem várva másokért! Higgyük el, a szeretet visszaszáll ránk! Szeretettel kívánok boldog ünnepvárást, Áldott Adventet!”

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában