Szatmári Orsi visszatérő dala

Orsi
Orsi
Szatmári Orsi… ugye ismerősen cseng a hölgy neve? Az egykori Akt formáció énekesnőjéről van szó… Ha azt mondom, Csak a szerelem számít, semmi más… biztosan dúdolni kezded ezt a nagy slágert.

Ha azt mondom, hogy közel 7 éve, minden hétköznap hallgatod a tévében? Nem hiszed el? Pedig igaz, hiszen ő énekli a népszerű napi sorozat, a Barátok közt főcímdalát is…
Sőt! Már 10 évvel ezelőtt is igen sűrűn előfordult Orsi a képernyőn: a közkedvelt show műsor, a Meglepő és mulatságos című showműsor főcímét is ő dalolta…
 De elég a nosztalgiából… Az Akt után, Orsi szólólemezzel jelentkezett, ennek anyagával járta az országot, melyet táncos-koreográfiával megszerkesztett műsorral dobott fel… Emellett – eMeRton díjas énekesnő révén – énektanítással foglalkozott, most pedig visszatér a reflektorfénybe.
 Mindent A Semmiért az új dal címe, amelyet már az első meghallgatás után biztosan dúdolni fogsz: pörgős, nyári, latin hangzású fülbemászó dallam, feldobva egy vagány rap-betéttel, melyet az egykori Kartell-tag, Lory B. követett el.

Címkék: , ,