Szatke mentett pontot a Kemecsének

Szatke mentett pontot a Kemecsének
Szatke mentett pontot a Kemecsének
A labdarúgó NB III. Tisza-csoport ötödik fordulójából elhalaszott meccset pótoltak Kemecsén. A Berettyóújfalu elleni összecsapás rosszul indult a hazaiak számára, akik korán hátrányba kerültek.  Gól:

Küzdelmes játékkal telt az első félidő – komolyabb gólhelyzet nélkül. A folytatásban hamar egyenlített a házigazda, de a győztes találatot már nem tudta bepréselni. Ehhez még annyit: a mérkőzésnél csak a játékvezetés színvonala volt gyengébb…

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport
Kemecse–Berettyóújfalu 1–1 (0–1)
Kemecse, 250 néző, v.: Karász. Kemecse: Szabó A. – Hokk Á., Homann, Somogyi (Kató I.), Balogh Gy., Kovács I. (Ignácz Z.), Hadházi, Ruska, Ádámszki, Komi (Lábas). Edző: Koskovits György. Berettyójfalu: Pallai – Szitkó, Jancsó (Nagy R.), Trencsényi, Lovas, Csordás, Sáfár (Gáll), Ékes, Nagy Z., Bácsi (Trippon), Nagy T. Edző: Selyem Nándor.
Gól: Szatke (58. perc), illetve Sáfár (8. perc). Jó: Szatke, illetve Sáfár, .Szitkó, Lovas, Trencsényi. (Tudósító: Kondor Lajos)
Koskovits György: – A mai teljesítményünk nyomokban sem hasonlított a korábbi mérkőzéseken mutatottakhoz. Keményen kell dolgozni, hogy célkitűzéseink valóra váljanak.
Selyem Nándor: – Azt kell mondjam, 1–1-nél nyilvánvaló tiezenegyestől fosztott meg minket a játékvezető. Sajnálom a fiúkat.