Szati a legjobbak között harcol

Szati a legjobbak között harcol
Vasárnap Olaszországban kerül megrendezésre a salakmotoros egyéni Európa-bajnokság döntője.

A miskolci, no meg a magyar salakmotorsport barátainak lesz kiért szorítaniuk, hiszen – mint arra talán sokan emlékeznek – Szatmári László éppen Miskolcon biztosította be a helyét a lonigói fináléba.

– Nagyon kemény mezőnyben kell helytállnia Lacikának – kezdte Jacsó Tibor, a Speedway Miskolc elnöke. – Úgy érzem a sportág jelenlegi helyzetében már az is óriási dolog, hogy elmondhatjuk a tényt: magyar vaspapucsos van a kontinens legjobbjai között!

A miskolci klub első embere kijelentette, hogy ha Szatmári a legjobb nyolc közé kerülne már-már azzal is felérne, mint ha megnyerte volna a versenyt

Letegye névjegyét

– Felesleges számolgatni, osztani szorozni! – folytatta Jacsó Tibor. – Ha Laci azzal a kemény küzdeni akarással megy ki a salakra, amellyel a Népkertben továbbjutott, nem lesz szégyenkeznivalója. Persze adott a lehetősége arra, hogy letegye a névjegyét, így biztos, hogy nagyon oda fogja tenni magát.

Szatmári László egyébként nem lesz egyedül az olasz városban, hiszen a hírek szerint sok magyar drukker vág neki a déli országnak és ott lesz a Simon&Wolf “nagyágyúja”, a szlovén Matej Ferjan is. Aki viszont még Miskolcon szeretné látni a kitűnő motorost annak érdemes lesz ellátogatnia szerda délelőtt a népkerti arénába, hiszen Szati 10 órától tréninggel hangolódik a megmérettetésre.

JLI

Infomorzsák

A verseny vasárnap 15 órakor, a tréningek 10.30-kor kezdődnek.

2006 őszén ugyanakkor Miskolc ad otthont a salakmotoros egyéni Európa-bajnokság döntőjének.