Szanticska – Sziget, amilyet kerestek

Árpád és családja Budapestről érkezett Szanticskára
Árpád és családja Budapestről érkezett Szanticskára
Szanticska – Burján Árpád és családja, Hanna, Artúr, Ben­degúz és neje, Orsolya Budapestről érkezett Szanticskára nyaralni.

„Ez egy olyan sziget, mint amilyet mi is kerestünk!” – mondja Árpád, és kiderül, a múlt hét vége előtt érkeztek. „A barátainké a ház, és nem először vagyunk itt. A gyermekkoromra emlékeztet. Arra az időre, amikor még nem volt átmenő forgalom, és úgy lehetett játszani, ahogy akartunk. Ezt az élményt át akartam adni a gyermekeimnek.” Általában egy hétig vannak, és imádják a gyerekek is.

Többen is eljönnek

„Játszom a testvéreimmel, focizunk, nagyon-nagyon jó itt lenni!” – árulja el Kisdi Bendegúz, a 14 éves nagyfiú, aki igazolt focista a BVSC-ben. „Szeretem a természetet, ráadásul nem kell csinálni semmit. Bicajjal megnéztük a környéket, láttunk egy vadászlest is. Az internet azért hiányzik…”
Burján Barta Orsolya, a mama azt mondja, hogy már a felújítás előtt is szerették Szanticskát. „Ez a varázs, ez a megáll az idő érzés utánozhatatlan” – véli. „Az őszi szünetben szoktunk még eljönni, de az idén azon gondolkodunk, hogy a karácsonyt vagy a szilvesztert itt töltjük majd. Egyébként egyre többen kérik kölcsön a házat a baráti körünkből, és ők is elmondhatatlanul jól érzik magukat itt.

ÉM-JLI
hirdetés


hirdet�s