Számítógépet rászoruló családoknak!

Akt.:
Miskolc – „Projektünk keretein belül használt, leadott számítógépeket és számítógép-alkatrészeket javítunk, újítunk fel és adományozunk karácsony alkalmából rászoruló családoknak. Minél több gép, annál több családnak tudunk segíteni” – olvasható a Branded Computer Facebook-­oldalán.

„Mit kérünk? Olyan használható számítógépeket (esetleg működő alkatrészeket) keresünk amelyek alkalmasak lennének kapcsolattartásra, weboldalak böngészésére (meglévő internetkapcsolat esetén), szövegszerkesztésre, önfejlesztésre. Megunt, régi, vagy üzemen kívüli, de használható számítógépét nálunk hasznosíthatja és szebbé teheti mások karácsonyát. Ne dobja ki! A számítógép és alkatrészei veszélyes hulladéknak számítanak, amely súlyosan károsíthatja bolygónkat” – szól a felhívás.

Igénylők lehetnek: miskolci család, akik meg tudják oldani a szállítást, illetve beleegyeznek az átadásnál készülő fényképbe, amit publikálnak Facebook-oldalukon (www.facebook.com/brandedhu). December 21-én 17 órakor a helyszínen (Miskolc, Mésztelep u. 1/A.) sorsolják ki azokat a családokat, akik az igénylők közül megkaphatják a karácsonyi ajándék PC-t. A kezdeményezéshez felajánlott számítógépek leadásának határideje december 18., 17 óra. A résztvevőket szívesen látják az átadás pillanatában, ezzel garantálva, hogy megfelelő helyre kerültek a felajánlott eszközök. Az adományozóknak pedig 20 százalék egyszeri vásárlási kedvezményt biztosítanak.

ÉM