Szállítószalag okozta a halálos tiszaújvárosi balesetet

Szállítószalag okozta a halálos tiszaújvárosi balesetet
Szállítószalag okozta a halálos tiszaújvárosi balesetet
Tiszaújváros – Hozzáért a férfi karja a berendezéshez és azonnal megtörtént a baj.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, halálos üzemi baleset történt kedden délután egy tiszaújvárosi, betont gyártó üzemben. A telephely fejlesztés alatt áll, a beruházás kivitelezője úgy tudjuk egy veszprémi cég, akik a szükséges berendezéseket telepítik az üzem területére. Az ő egyik 29 éves, szintén veszprémi munkavállalójukat érte a halálos baleset, aki csoportban dolgozott kollégáival, illetve a brigád vezetője volt.

Azonnal megtörtént a baj

A TV2 Tények című műsorában a Kormányhivatal illetékes szakembere úgy nyilatkozott: a férfi karja hozzáért az egyik telepített, beállítás alatt lévő berendezés szállítószalag részéhez, amely azonnal berántotta és leszakította, az életét a gyorsan kiérkező orvosi csapat sem tudta megmenteni. A cégnek nem ez volt az első ilyen típusú balesete, korábban egy másik dolgozójuk is kéz-csonkolást szenvedett.

Úgy tudjuk az ilyen berendezés telepítéseknek szigorú munkavédelmi előírásai vannak, most a rendőrség és a Kormányhivatal munkavédelmi főosztálya is vizsgálja, hogy minden előírást betartottak-e, és terhel-e valakit felelősség a fiatalember haláláért.

ÉM-HI


Durva és tragikus baleset történt Tiszaújvárosban
Tiszaújváros - Munka közben ért halálos baleset egy 29 éves fiatalembert Tiszaújvárosban kedden. Halálos üzemi baleset történt kedden délután egy tiszaújvárosi gyár területén. Úgy tudjuk az üzem az ipari parkban található, ám a férfi nem az ő alkalmazottjuk volt, hanem egy, az üzemben beruházást ...

Illusztráció - Halálos üzemi baleset történt Tiszaújvárosban
Tiszaújváros - Halálos üzemi baleset történt egy tiszaújvárosi gyárban kedden, egy 29 éves férfi vesztette életét - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Dobi Tamás elmondta: a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. Bodnár Szan...