Helyi közélet

2016.06.24. 12:15

Nyerjen belépőket Szenilla kalandjaira!

Ha egyszer viszi el gyermekét a moziba nyáron, mindenképp a Szenilla nyomában legyen a választás! Öt páros belépőnk van!

Ha egyszer viszi el gyermekét a moziba nyáron, mindenképp a Szenilla nyomában legyen a választás! Öt páros belépőnk van!A Disney Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Szenilla, az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg cetül?

A rendezői székben a Némó nyomában-t is jegyző Andrew Stanton tér vissza, a producer teendőket Lindsey Collins, a Wall-E koproducere vállalta magára. A figurák eredeti hangját olyan hírességek kölcsönözték mint Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Eugene Levy és Diane Keaton. A Szenilla nyomában június 16-án érkezik a hazai mozikba.

Játékunk nyertesei:

Nagy Gabriella - nagygabriella87@...

Vajdáné Helgert Krisztina - evi9907@...

Győrfiné Rákosi Katalin - gyorfinekati@...

Révfy Balázs - bazsi82@...

Tóth Gerda - gerdatoth77@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában