Szalagkorlátot szakított, majd árokban landolt a kamion az M30-ason

Akt.:
Szalagkorlátot szakított, majd árokban landolt a kamion az M30-ason
Miskolc -Személyi sérüléses közlekedési baleset történt az M30-as sztrádán csütörtökön kora reggel.

Miskolc irányába tartott egy áruszállító kamion, amikor feltehetőleg elaludt vagy rosszul lett a sofőr és a szalagkorlátot átszakítva, a szemközti két sávot átszelve, majd újabb szalagkorlátot átszakítva az árokban landolt. A pótkocsi oldala leszakadt, a rakomány nagy része az árokba ömlöt.  A sofőr egyedül utazott a kamionban, őt könnyű sérüléssel szállították kórházba a mentők.

A sztrádán a kistokaji lehajtótól lezárták és kerülőútra terelték a forgalmat, amíg a helyszínelés és a műszaki mentés folyik, előre láthatólag 7-7.30-ig. A rakományért és a kamionért már elindult Nyíregyházáról egy másik jármű, hogy rendeltetési helyére szállítsák.

Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Nézze meg a fotókat >>>

Nézze meg a videót >>>


Autónak csúszott a motoros Szirmabesenyőben

Szirmabesenyő – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Szirmabesenyőben szerdán kora este.

Suzuki elé szaladt a gyalogos Miskolcon

Miskolc – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Szentpéteri kapuban szerdán délután.

Miskolc, Sárospatak – Hétfőn megyénk útjain három személyi sérüléses közlekedési baleset történt, melyek során heten könnyebben megsérültek. A balesetek elsődleges oka a figyelmetlenség volt, illetve a sofőrök figyelmen kívül hagyták az időjárás változásait is.

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság időközönként olyan „Útravalókat” ad a közlekedőknek, amelyek segítségével a közúti balesetek megelőzhetők, kikerülhetők lehetnek. Közös célunk, hogy mindenki épségben haza érjen!