Helyi közélet

2013.09.12. 09:14

Önkényes lakásfoglaló őrizetben - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 11-én történt rendőrségi eseményei.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 11-én történt rendőrségi eseményei.Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 11-én két főt vettek szabálysértési őrizetbe. A miskolci egyenruhások egy férfit tulajdonelleni szabálysértés, míg egy másikat önkényes lakásfoglalás miatt.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három férfivel és egy nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a délutáni órákban Kazincbarcikán a négy helyi gyanúsított korábbi nézetletérésük okán bántalmaztak egy férfi és egy nőt. A kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították az 57 éves R. Sándort, a 18 éves R. Sándort, 34 éves R. Sándort és a 36 éves R. Mónikát.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés tizennégy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában