Szakmai tájékoztató fórum Bükkábrányban

Bükkábrány – A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. a 2014–2020-as tervezési időszak keretében megjelenő európai uniós pályázatok kapcsán szakmai tájékoztató fórumot tartott Bükkábrányban.

A polgármesteri Hivatal dísztermében a rövid regisztráció után Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere tartotta meg köszöntő beszédét, ezt követően négy előadást hallgathattak meg a jelenlévők.

Szerepek, lehetőségek

Elsőként Deé András, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. regionális igazgatója beszélt a Széchenyi Programiroda szerepéről a terület- és gazdaságfejlesztésben. Ezt követően dr. Csuzda Gábor, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi felelőse számolt be az önkormányzatok pályázati lehetőségeiről.

A délelőtt folyamán Trembóczki István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának vidékfejlesztési referense is megtartotta előadását a helyi mezőgazdasági vállalkozók pályázati lehetőségeiről. Zárásként dr. Zsemkó Attila a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Borsod-Abaúj-Zemplén megye kirendeltségének osztályvezetője számolt be MVH Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kirendeltségének aktualitásairól.

ÉM
hirdetés


hirdet�s