Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 12:48

Útinfó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - Az rendkívüli időjárás miatt Szabolcs- Szatmár- Bereg megye területén jelenleg 55 településen részben nincsen áramszolgáltatás. A településeken 2013. március 14-től folyamatos és fokozott rendőri jelenlét van, a hiba elhárításán az E-ON szakemberei dolgoznak.

Nyíregyháza - Az rendkívüli időjárás miatt Szabolcs- Szatmár- Bereg megye területén jelenleg 55 településen részben nincsen áramszolgáltatás. A településeken 2013. március 14-től folyamatos és fokozott rendőri jelenlét van, a hiba elhárításán az E-ON szakemberei dolgoznak.A főutak és mellékutak megyeszerte csúszósak, jegesek, néhol járhatatlanok. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy aki teheti ne induljon útnak! A 38-as számú főútvonal forgalmát a rendőrség folyamatosan ellenőrzi, a teherforgalmat korlátozzák, a 36-os számú főút járható. A megye területén jelen pillanatban Paszab- Ibrány, Újfehértó- Hajdúdorog, Újfehértó-Kálmánháza, Kemecse- Nagyhalász, Domrád- Nyírtass, Nagyhalász- Tiszarád, valamint a Nagyhalász-Nyírbogdány közötti útszakasz járhatatlan. Kótaj települést a hó elzárta, azonban Nyírszőllős felől földúton megközelíthető.

Az ukrán hatóságok jelezték, hogy a Záhony- Csap határátkelőhelyen a beléptetés megindult, az arra közlekedőknek körülbelül 4 órás várakozásra kell számítaniuk.

A görögszállási vasútállomásról 10 fő MÁV dolgozó kimenekítését végezték a rendőrök, akiket a nyíregyházi vasútállomásra szállítottak.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!