Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 16:46

Több mint egymilliót loptak egy munkanélkülitől

Ukrajna – 40 ezer hrivnya készpénzt loptak el csütörtökön egy munkanélküli Mitsubishi Pajero-jából Kárpátalján – közölte a megyei rendőrkapitányság sajtószolgálata.

Ukrajna – 40 ezer hrivnya készpénzt loptak el csütörtökön egy munkanélküli Mitsubishi Pajero-jából Kárpátalján – közölte a megyei rendőrkapitányság sajtószolgálata.Az évek óta munka nélkül „tengődő” károsult csütörtök este értesítette a rendőrséget, hogy az egyik nagyszőlősi szupermarket előtt parkoló személygépkocsijából elloptak egy jelentős összeget. A nyomozóknak eddig annyit sikerült kideríteni, hogy az 1 millió 160 ezer forintnak megfelelő készpénzt az ismeretlen elkövető a jármű riasztójának semlegesítése útján szerezte meg.

Arról nem ír a híradás, hogy a rendőrség vizsgálja-e: a munkanélküli segélyből élő taracközi illetékességű károsult miképpen tett szert a szóban forgó összegre, és miből telik neki egy ilyen drága terepjáró fenntartására.

- Palkó István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!