Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.24. 17:36

Ön szívesen látna több térfigyelő kamerát a megyeszékhely közterületein?

Nyíregyháza - Krakkóné Daróczi Márta így válaszolt: – Külföldön, például Angliában szinte mindent behálóz a kamerarendszer, ez megmutatkozik a bűncselekmények csökkenésében és a közlekedési morál javulásában is. Közintézményekben is egyre gyakrabban látni térfigyelőket. Minél több van belőlük a közterületeken, iskolákban, annál jobb!

Nyíregyháza - Krakkóné Daróczi Márta így válaszolt: – Külföldön, például Angliában szinte mindent behálóz a kamerarendszer, ez megmutatkozik a bűncselekmények csökkenésében és a közlekedési morál javulásában is. Közintézményekben is egyre gyakrabban látni térfigyelőket. Minél több van belőlük a közterületeken, iskolákban, annál jobb!Fodor Attiláné szerint ki kell használni a technika adta lehetőségeket és érdemes pénzt áldozni kamerákra. – Az egyik ismerősömnek megrongálták az autóját. A térfigyelő azonban mindent látott, így a rendőrség előkerítette a tettest – mesélte.

Némethné Hegedüs Melinda üdvözli a hálózat bővítését. – Aggódom a gyermekeimért, amikor hétvégén bulizni mennek, főleg, amióta egyiküket megtámadták. A szórakozóhelyek környékén egyenesen kötelezővé tenném a térfigyelők használatát! – mondta az édesanya.

– Örökösföldön lakom, gyakori a gépkocsifeltörés, a közterületi rongálás. A térfigyelő kamerák visszaszoríthatják a bűncselekmények, támadások számát, és javítják a lakótelepen élők biztonságérzetét – válaszolta Orosz Gábor Zsoltné.

– Minden utcán, téren nem állhat rendőr, polgárőr, a kamerák helyettük figyelnek, és ezt pontosan tudják a „rosszfiúk” is. Sok ügy felderítésében segíti a hatóságot a videó, legyen a lopás, rongálás, baleset – érvelt Maczega Mártonné.

Maczega Márton megsokszorozná a kamerák számát az épületeken kívül és belül is. – A térfigyelők elterjedése csak azokat zavarja, akik rosszban sántikálnak, a törvénytisztelő állampolgárok, mint én is, örömmel veszik az ilyen közbiztonságjavító intézkedéseket!

KM-PI

Krakkóné Daróczi Márta: Minél több van belőlük, annál jobb!

Fodor Attiláné: Érdemes pénzt áldozni a kamerákra!

Némethné Hegedüs Melinda: A szórakozóhelyeknél kötelezővé tenném!

Orosz Gábor Zsoltné: Örökösföldön örökösen előfordulnak bűncselekmények.

Maczega Mártonné: A kamerák vigyáznak ránk és értékeinkre.

Maczega Márton: A „megfigyelés” csak azokat zavarja, akik rosszban sántikálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!