Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.20. 09:21

Elfogták a rablót

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. András 18 éves Aranyosapáti lakos ellen.

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. András 18 éves Aranyosapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. február 19-én délután Aranyosapáti otthonában késsel fenyegetve támadt rá az ott lakó 79 éves asszonyra, akitől pénze átadását követelte. Az idős asszony ellenállt a támadásnak a rászegezett kés pengéjét eltörte, és támadóját kituszkolta a lakásból, aki a helyszínről elmenekült.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal, nagy erőkkel megkezdték az ismeretlen tettes felkutatását, aki időközben egy 64 éves szintén helybeli lakos házának melléképületébe is megkísérelt betörni, de a tulajdonos megzavarta, így elmenekült a helyszínről. A rendőrség a bűncselekmény elkövetését követően rövid időn belül a feltételezett elkövetőt elfogta, a rendőrkapitányságra előállította, őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!