Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.19. 09:34

Elfogták a garázda férfit - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése miatt indított eljárást S. László 60 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi, 2013. február 18-án délután, egy nyíregyházi családi ház előtt két szintén helybeli férfit, előzetes szóváltást követően egy gáz sprayvel több alkalommal lefújt, velük szemben agresszíven viselkedett.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése miatt indított eljárást S. László 60 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi, 2013. február 18-án délután, egy nyíregyházi családi ház előtt két szintén helybeli férfit, előzetes szóváltást követően egy gáz sprayvel több alkalommal lefújt, velük szemben agresszíven viselkedett. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Körözött személyt fogtak a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. február 18-án elfogták H. Gábor Attila 48 éves nyíregyházi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a körözött férfit 72 órán belül bíróság elé állítja.

Tolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. Attila 37 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi, 2013. február 15-én délután bement egy nyíregyházi üzlet raktárhelységébe, ahonnan eltulajdonított egy női táskát a benne lévő értékekkel, valamint 2013. február 18-án szintén lopási szándékkal bement egy nyíregyházi lakóházba, ahol a tulajdonos tetten érte, és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrség a férfit elfogta, őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított S. János 32 éves és V. Tibor 23 éves dombrádi lakosok ellen. A két férfit 2013. február 18-án délután, egy pátrohai tanyán a tulajdonos érte tetten, miközben akácfát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrség a két férfit elfogta, szabálysértési őrizetbe vette, és 72 órán belül bíróság elé állítja.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Zsolt 25 éves tiszadobi lakos ellen. A férfi 2013. február 18-án délután egy nyíregyházi nagyáruházból élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor cselekménye közben az üzlet biztonsági őre tetten érte. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse lopás elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves, valamint V. Dániel 18 éves nagykállói lakosok ellen. A két fiatal 2013. február 18-án délután egy nagykállói akácfasorból fát kíséreltek meg eltulajdonítani, amikor a mezőőr tetten érte őket. A nyíregyházi rendőrök a tolvajokat elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Bájait árulta

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2013. február 18-án tiltott kéjelgés elkövetése miatt vette szabálysértési őrizetbe B. Margit 34 éves nyírkátai lakost. A rendőrök Baktalórántháza külterületén cselekménye közben tetten érték a nőt, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrség az őrizetbe vett hölgyet, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!