Szabolcs-Szatmár-Bereg

2011.10.13. 10:56

Odúkészítés a "Besiben" Kisvárdán

Kisvárda – A Magyar Madártani Egyesület 33 számú Tiszaközi –kisvárdai– helyi csoportjának tagjai, már a Rétközi tavi madármegfigyelő napon megbeszélték, hogy a következő találkozót követően október 15-én (szombaton) 9 órától odúkészítésre várják a madárbarátokat és az érdeklődőket.

Kisvárda – A Magyar Madártani Egyesület 33 számú Tiszaközi –kisvárdai– helyi csoportjának tagjai, már a Rétközi tavi madármegfigyelő napon megbeszélték, hogy a következő találkozót követően október 15-én (szombaton) 9 órától odúkészítésre várják a madárbarátokat és az érdeklődőket. A program a Bessenyei György Gimnázium udvara. A résztvevők kalapáccsal, fogóval, drótvágókkal felszerelve érkeznek, hogy legyen elegendő szerszám az odúkészítéshez. A résztvevők tájékoztatót kapnak az odúlakó madarakról, élménybeszámoló az odúzás szépségeiről. Mindenki készíthet madárodúkat, amit természetesen haza is vihet, és otthon kirakhatja! Tűzzománc madaras kitűzőket és madárhang CD-ket is lehet vásárolni a „Besiben” az odúkészítéskor, szombaton, Kisvárdán.

- Vincze Péter -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!