Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.09.07. 12:46

Önkormányzati választás 2010 - Felkészültek a függetlenek, előtérben a szakmaiság

<p>Azoknak kínálnak alternatívát, akik nem nézik jó szemmel a pártok torzsalkodását.</p>

Tizenhat esztendeje színesítik a függetlenek a politikai palettát Nyíregyházán. Ezúttal mind a tizenöt választókerületben állítanak jelöltet – erősítette meg Póka Imre, a Függetlenek Egyesületének elnöke, majd közölte, hogy az eddig hiányzó, 5. választókerületben Mátyás László főfalugazdász indul el a képviselői helyért.

A keddi sajtótájékoztatón kiderült, hogy mindenki gond nélkül összegyűjtötte a szükséges mennyiségű kopogtatócédulát, sőt, volt, aki a limit tizenhétszeresét adta le. Póka Imre kijelentette, hogy azoknak kínálnak alternatívát, akik nem nézik jó szemmel a pártok torzsalkodását, és a jövőben még jobban szeretnék kidomborítani a függetlenségüket. Az egyesület által állított kompenzációs lista elején Póka Imre, Földesi István, Kertész József és Pavlovics Gergely áll. Giba Tamás, Nyíregyháza alpolgármestere továbbra is az elnökség tagja marad, ám a polgármesteri jelöltségét végül közös megegyezéssel elvetették.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!