Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.24. 16:02

SZON Gokart Bajnokság

<p>A nyári versenyünket övező érdeklődésen felbuzdulva szeptemberben is megrendezzük a Szabolcs Online gokartversenyét.</p>

Bajnoksággá avanzsáljuk a hírportálunk által Máriapócson rendezett gokartversenyeket. Idén első ízben július elején rendeztük meg a versenyt , melyen egész komoly mezőnyt sikerült verbuválni olvasóinkból, mind a létszámot, mind pedig az elért időket tekintve.

A sikeres versenyen felbuzdulva hamarosan újra gokartversenyt rendezünk a SZON számára már hazai pályának számító máriapócsi versenypályán, melyre a júliusban részt vett versenyzőket szeretnénk meginvitálni, de bármely olvasónkat szivesen látjuk, aki szeretné magát kipróbálni a mezőnyben. A nevezés egyetlen regisztrációba kerül, ami a cikk alján található form kitöltésével teljesíthető!

A júliusi verseny eredményei:

SZON Gokartverseny eredmények - július
A verseny programja

09:00- 11:00

Szabadedzés
Díja 1800 ft, amely tartalmaz 5+1 kört.

11:00- 18:00

Időmérő futamok
Díja 1500 ft, amely tartalmaz 5+1 kört.
A jelentkezők számától függően, lehetőség van egy javító időmérő futamra, amely díja szintén 1500 ft, nem kötelező, csak javítási lehetőség.

18:00-

Döntő futamok
Kategóriánként a legjobb 16 kerül be a döntőbe, 1.- 5. helyezett ’A’ döntőbe, 6.- 10. helyezett ’B’ döntőbe, 11.- 16. helyezett ’C’ döntőbe jut be. A ’C’ döntő győztese bejut a ’B’ döntőbe, a ’B’ döntő győztese bejut az ’A’ döntőbe.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!