Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.27. 11:13

Súlyos baleset a 49-es főúton

<p>Péntek reggel Jármi és Őr között a 49-es főúton két személygépkocsi ütközött. Öten sérültek, a helyszínre mentőhelikopter érkezett.</p>

Az út kb. délelőtt 9-ig teljes szélességében le volt zárva, a forgalmat elterelték.

Helikoptert küldtek a frontális karambol helyszínére

Frontálisan ütközött egymással egy Opel és egy Suzuki Jármi közelében a 49-es főúton. Péntek reggel az elsődleges értesülés szerint egy Opel tartott Mátészalka irányába Vaja felől a 49-es főúton. Őr után, Jármi közelben egy Suzuki előzte meg kezdte meg ezért áttért a menetirány szerinti bal oldalba, ahol egy másik Suzuki érkezett szemből. Annak vezetője próbált a füves padkára menekülni a frontális karambol elől, de nem volt elég ideje rá, és előbb a padkára hajtott, majd amikor visszatért az útra az Opellel vágódtak egymásba.

A karambol nyomán összegyűrődött roncsokból a mátészalkai tűzoltók emelték ki a sérülteket. A két gépjárműben öten sérültek meg, egyikükért mentőhelikoptert küldtek. Az előzést befejező Suzuki elhagyta a helyszínt. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot a körülmények tisztázására. Az anyagi kár több millió forint lehet.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!