Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.31. 14:39

Nagy fogások, horgásztrükkök

<p>Nyíregyháza - A fotók látványosabbak, a cikkek tartalmasabbak, a lap kreatívabb lett.</p>

Előfizetői hűségéért ezúttal a nyíregyházi Kis Lajost jutalmazta meg szerkesztőségünk. A Cormoran Sporthorgász és Természetvédő Egyesület elnöke örömmel mesélt újságolvasási szokásairól.

– Már a szüleim is járatták a Keletet, így „ismeretségünk” már sok évtizede tart. Sokat fejlődött, javult az újság az eltelt évek alatt, a fotók látványosabbak, a cikkek tartalmasabbak, a lap kreatívabb lett. Érdekel a politika, a gazdaság, Nyíregyháza közélete és a megyeszékhely fejlődése, szívesen olvasok véleményéről is. Örömmel vennék még több horgászattal foglalkozó cikket a lapban, hiszen mintegy 15 ezer horgász él ebben a megyében. Írhatnának a vízparti élményekről, a nagy fogásokról és a horgásztrükkökről például. A halból készült ételeket nagyon szeretem, büszke vagyok rá, hogy egyesületünk vezetőségi tagja, Zsadányi György nemrégiben gasztronómia-díjas ízmester lett – mondta el előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!