Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.09. 13:16

Az imádság tartja a stukkókat!

<p>Nyíregyháza - Olvasónk jelezte a napokban, hogy a nyíregyházi Zrínyi utcában lévő házasságkötő terem külsejét díszítő stukkók rettenetes állapotban vannak.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Az imádság tartja a stukkókat? 2008.10.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Az_im_ds_g_tartja_a_stukk_kat__2008_10_09_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Az imádság tartja a stukkókat? 2008.10.09." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/hazasagkoto-nyiregyhaza-vakolatomlas-veszely.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A házasságkötő termet ugyan márciusban kívül-belül átalakítják, de mégiscsak ijesztő a nemrégiben Miskolcon történt tragédia után a stukkók állapota. Körbe megrepedve mindegyik, az épület belső udvarában felpillantva pedig szintén omladozó falakat látni... A felújításig csak reménykedünk: az imádság tartja még az öreg díszeket...

A felújításról

A felújításokkal kapcsolatban a következő információink vannak egy korábbi cikk alapján, melyen dr. Szemán Sándor jegyző szólalt meg:

A felújítás a városrehabilitáció része, az ingatlan külső homlokzati részének állaga szembetűnően megromlott, és belülről is ráfér a korszerűsítés az épületre. Jelenleg a pályázati fázisban van a folyamat, a kedvező elbírálás esetén tavasszal végezhetik el a szükséges munkálatokat, és jó esetben már a jövő nyáron esküdhetnek a párok a megszépülő házasságkötő teremben.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!