Szabó Andrást érdekli a feladat

Szabó Andrást érdekli a feladat
Szabó András szakmai igazgató lenne a DVTK-nál – amennyiben őt választják a Diósgyőr vezetői.

Két korrekt találkozón vagyok túl a diósgyőri vezetőkkel, igaz, két napja nem beszéltünk – jelentette ki az Észak-Magyarország megkeresésére Szabó András, aki legutóbb Nyíregyházán, Détári Lajossal munkálkodott együtt az élvonalban és nem mellékesen megvan a pro-licences végzettsége. – Sokmindenben megállapodtunk, ám egy-két dologban még egyeztetnünk kell. Igazából a Spartacusnál csak a nevemet adtam az egészhez, de sokat tanultam, s Miskolcon dolgozni is szeretnék. A felkérés arról szólt, hogy szakmai igazgatóként felügyelném az első csapatot, illetve az utánpótlást, amit, ha jól tudom, most szeretnének felépíteni. Komoly kihívás, ami érdekel. 

Lehetne alkotni 

Jelen állás szerint tehát úgy néz ki a helyzet, hogy az egykori újpesti futballista felettese lenne Zoran Kuntićnak, aki A-licencével edzőként lenne a szakmai stáb tagja.

Zorannal is több, mint egy órát beszélgettem, s kiderült, hogy hasonlóan gondolkodunk a labdarúgásról – folytatta Szabó András. – Ha úgy alakul a helyzet, részemről semmilyen akadálya nem lennek annak, hogy közösen dolgozzunk. Mivel pillanatnyilag nincs pályadzője a DVTK-nak, a napi teendőkben természetesen besegítenék neki, ami nekem is nagyon hiányzik. Diósgyőr egy olyan hely, ahol, ha mindenki egy irányba húz, lehet nagyot alkotni…

A tréner szerint két, maximum három napon belül el kellene dőlni annak, hogy “tutira” őt választják-e a piros-fehér klub elöljárói, vagy esetlegesen mást. Mert közeledik a Sopron elleni bajnoki.

MITovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek