Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.03.22. 20:00

Letartóztatták a kerekesszékes férfi kirablóját, elfogták a diósgyőri autófeltörőt

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban március 16-a és március 22-e között.

Forrás: shutterstock/illusztráció

Letartóztatták a kerekesszékes férfi kirablóját – Az elkövető a postán látta, hogy a kerekesszékes sértett pénzt vett föl. Utána ment és elvette tőle.

Hátba szúrta a feleségét, mert elküldte – Bort iszogatott, majd eldöntötte: fájdalmat okoz a nőnek.

A rendőrök megtalálták a behajtókat – Elfogták a Cigándi Rendőrőrs munkatársai, azokat a tolvajokat, akik több szerszámgépet vittek el egy helyi családi házból.

A járőrök elfogták az autófeltörőt – A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki nyolc gépkocsit tört fel a diósgyőri városrészben.

Lassúság és a világító berendezések állapota okozta a halálos balesetet – Befejezte a rendőrség annak a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetnek a vizsgálatát, amely még 2018-ban Emőd határában történt.

Sörösüveget dobott a focista felé – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy drukker bántalmazott egy játékost Ónodon.

Egy kerékpáros hunyt el a balesetben – Befejezte a rendőrség annak a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetnek a vizsgálatát, amely 2018 őszén történt Sárospatakon.

Betörtek az orvosi rendelőbe, és a patikába is – A fiatal fiúk Tiszakesziben betörtek az orvosi rendelőbe, és onnan számítástechnikai eszközöket, karórákat, valamint szeszesitalokat tulajdonítottak el.

Rendőrkézen a miskolci áramtolvaj – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást azzal a helyi férfival szemben, aki jogosulatlanul vételezett áramot a közszolgáltatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában