Szabálysértők, körözöttek kerültek őrizetbe Borsodban

Akt.:
Szabálysértők, körözöttek kerültek őrizetbe Borsodban
Borsod-Abaúj-Zemplén – A szikszóin kívül nem történt komoly baleset a megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy főt járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vett szabálysértési őrizetbe. Az elmúlt 24 órában szintén a miskolci rendőrök két, elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

A katasztrófavédelemnek és a mentőknek egy komolyabb esete volt az elmúlt 24 órában, ahogy arról már beszámoltunk, három gépkocsi ütközött a 3-as főút Szikszó és Felsőzsolca közötti szakaszán. A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentést. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

harmas-utkozes-a-harmas-uton09-st

A mentőszolgálatnak ezen kívül közel kétszáz riasztása volt, de egyik esetben sem kellett komoly sérüléshez vonulniuk.

ÉM


Hármas ütközés a 3-as úton Szikszónál
Ongaújfalu, Szikszó - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami a 3-as főúton történt kedden délután az ongaújfalusi elágazásnál. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Opel Astra kezdte meg a balra kanyarodását Szikszó felől Ongaújfalu irányába, amikor a hát...