Szabadul a sikkasztásért lecsukott szépségkirálynő

Négy év raboskodás után, szombaton szabadul a fogházból Nagy Éva, egykori rábaközi szépségkirálynő, akit sikkasztás miatt ítéltek el. Az ex szépségkirálynőt 2005 novemberében jogerősen hat év börtönre ítélték, majd a büntetést később fogházra enyhítették. Büntetésének kétharmadát letöltötte és most jó magaviseletének köszönhetően feltételesen szabadul.

Nagy Éva egy csornai bankban dolgozott, ahol két év alatt 35 ügyfél számlájáról 280 ezer és 48 millió forint közötti összegeket vett le, összesen 350 millió forintot. A rábaközi szépségkirálynő több ügyfele befizetéseit nem könyvelte le, hanem hazavitte a pénzt. Az elsikkasztott több százmillió forintból házat és autókat vett, és futotta egy másfél millió forintos karibi nyaralásra is. A sikkasztással kapcsolatban elítélték Nagy Éva akkori élettársát is, aki hét év börtönbüntetést kapott és azóta is ül.

Nagy Éva még nem tudja, hogyan akarja folytatni életét – mondta el a Független Hírügynökségnek Glegyák Jenő, a volt szépségkirálynő ügyvédje.Sporthírek