Szabadlábon a tornanádaskai munkásra hússzeletelő késsel támadó gyrosos

Akt.:
Szabadlábon a tornanádaskai munkásra hússzeletelő késsel támadó gyrosos
Szabadlábon a tornanádaskai munkásra hússzeletelő késsel támadó gyrosos
Budapest, Tornanádaska – Ahogy beszámoltunk róla, tornanádaskai munkások szerettek volna egy budapesti étteremben enni, ahol szóváltásba keveredtek az alkalmazottal, miután tányért szerettek volna kérni a pitájukhoz, amivel az étteremben nem tudtak szolgálni.

A dolgozó végül a kezében lévő, a gyroshús szeletelésére szolgáló bárdszerű késsel fejen vágta a férfit, akinek a halántékától hátrafelé, több, mint 15 centi hosszan repedt szét a fejbőre, amelyet össze kellett varrni.

Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy tájékoztatást kérjünk arról, hol tart az ügy.

Mint megtudtuk, a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint előzetes szóváltást követően az étterem alkalmazottja a nála lévő késsel megsebesítette a sértettet. A nyomozók az ügyben egy főt gyanúsítottként hallgattak ki, aki szabadlábon védekezik – tájékoztatták lapunkat.

Sajtóértesülésekből úgy tudni az alkalmazott azonnal felmondott az étteremben az eset után.

ÉM-HI


A rendőrök állították helyre a rendet az étteremnél
Budapest, Tornanádaska - Budapesten támadták meg a tornanádaskai munkást egy étteremben. Egy egészen megdöbbentő történetet osztott meg portálunkkal Beri Tamás, Tornanádaska polgármestere. Az egyik falujabeli férfit egy fővárosi gyors­étteremben kis híján megölték egy szóváltás után. Szóváltás u...