Szülés után is tökéletes alakját mutatta Kendra

Szülés után is tökéletes alakját mutatta Kendra
Hugh Hefner egykori barátnője 11 hónappal a szülés után bombasztikus formában van.

Kendra Wilkinson 2009. év végén szülte meg kisfiát miután nem sokkal korábban szakított Hugh Hefnerrel és gyorsan hozzáment Hank Basketthez, a Philadelphia Eagles játékosához. Gyermeke születése után megfogadta: többet nem vetkőzik, de úgy tűnik mégiscsak meg akarja mutatni még mindig tökéletes alakját, igaz: bikiniben.

Az egykori nyuszilány állítása szerint nehéz volt kivárni, amíg visszaszerzi korábbi alakját, ugyanis 25 kilót szedett fel terhessége alatt, viszont a szülés után 2 hónap alatt elvesztett 11 kilót, majd az azóta eltelt időben a többit. Kendra korábban sokat beszélt arról, hogy mennyire nem tudja magát elfogadni súlyfölösleggel, kiváltképpen, mikor a tökéletes testű barátnői látogatóba érkeznek és velük hasonlítja össze magát. 11 hónappal a szülés után ma már sokkal jobban érzi magát, bár szerinte még mindig nem tökéletes az alakja, mert “maradt rajta laza bőr” ezért még fél kimenni a strandra, mi viszont nem is értjük, hogy mi nem tökéletes rajta…

Nézze meg a képeket >>>

A szép szőkeség és párja egyébként már beszélt egy újabb babáról, s bár Kendra bevallása szerint szeret anyának lenni és boldogan átélné még egyszer a szülés élményét, az alakját is félti.
– MON –