Friss hírek

2007.12.15. 15:11

Ünnepség mínusz két fokban, a kórház udvarán

<p>Kiküldték az adományozókat szombaton a tatabányai Szent Borbála Kórház gyermek intenzív osztályáról, amikor a sajtó jelenlétében akarták átadni az egy és két forintosokból vásárolt ajándékokat. Az ünnepélyes átadás így az épületen kívül, a mínusz két fokban zajlott.</p>

Az oroszlányi Lengyel József gimnázium tanulói tévét, dvd lejátszót és videót vittek a kórházba, több mint 160 ezer forint értékben. November eleje óta gyűjtötték az aprót, amiből az elektronikai cikkeken kívül mesefilmeket is vásároltak. Az ünnepi átadás kezdete előtt azonban a kórház vezetése megtiltotta, hogy a tanulók képviselői személyesen adják át az ajándékokat és azt is, hogy a sajtó az épületen belül tudósítson az eseményről. Így az ajándékok átadása az udvaron zajlott le.
Radványiné Varga Andrea, az oroszlányi gimnázium igazgatónője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a kórház személyiségi jogokra és törvényekre hivatkozott, amikor a diákokat és a sajtót nem engedték be az osztályra.

A kórház vezetése nem nyilatkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!