Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál

Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál
Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, a Gyár utcán közlekedett 2017. augusztus 6-án 9 óra 30 perckor egy 55 éves miskolci férfi motorkerékpárral. A sofőr járműve sebességét nem megfelelően választotta meg és egy előtte forgalmi okokból lassító Seat típusú személygépjármű hátsó részének ütközött. A baleset során a motort vezető férfinak súlyos sérülése keletkezett.

motoros1

Sajókaza felől haladt Felsőnyárád irányába 2017. augusztus 6-án 13 óra 20 perckor egy 75 éves felsőnyárádi férfi Suzuki típusú személygépjárművével. A sofőr gépjárművével nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett és egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt az útról és az árokpartnak ütközött. A sofőrnek a baleset során könnyű sérülései keletkeztek.

suzuki

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset két esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: BOON
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt szombaton este Miskolcon, a Nagyváthy utcán. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Fiat indult a zöld jelzésen a Petőfi utcáról kereszteben a Nagyváthyn Diósgyőr felé, amikor neki balról egy cross motoros belehajtott a vezető...

Törtek az autók a borsodi kánikulában
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 4-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt. Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomás...