Súlyosan megsérült egy bringás Miskolcon

Akt.:
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 30-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, a Daru utcában 15 óra 50 perc körül egy kerékpáros nem tartott kellő oldaltávolságot egy autóhoz képest és nekihajtott. A biciklist nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

kerekparos1

Miskolcon, a Szirmabesenyői úton 18 óra 30 perc körül egy motoros nem az adott forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, és felborult. A balesetben a férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

motoros1

Miskolcon, a Zsigmondy út és a Sajószigeti út kereszteződésében 18 óra 40 perc körül egy mentő sofőrje a piros jelzésen haladt át, amikor egy másik személygépkocsinak ütközött. A balesetben öten könnyebb, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A 3-as számú főúton, Tard felé haladt egy személygépkocsi 17 óra 30 perc körül, amikor a sofőr lehajtott az útról és egy betonhídnak ütközött. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset három esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Fontos továbbá azt is hangsúlyozni, hogy a melegben a reakcióidő nő, a fáradékonyság fokozódhat, így csak kipihent állapotban induljanak útnak. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: boon
Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt vasárnap délután Miskolcon a Sajószigeti és Zsigmondy utca kereszteződésében. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Astra haladt a Sajószigeti utcán. Amikor elérte a Zsigmondy utcai kereszteződést, úgy tudjuk n...

Súlyos balesetek Borsodban
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 29-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Egy 42 éves ungvári férfi közlekedett egy Mercedes típusú kistehergépkocsival Zemplénagárdról Dámóc felé 2017. július 29-én ...