Friss hírek

2008.09.10. 09:32

"Bringázz munkába!" - megkezdődött az őszi forduló

<p>Bio-kakaóscsigával, almával és ásványvízzel várta szerda reggel Szabó Imre környezetvédelmi miniszter a munkába kerekezőket a Duna-parti kerékpárút mellett. A zöldtárca ezzel indította el a "Bringázz a Munkába!" kerékpáros akció őszi fordulóját. A szervezők egyéni résztvevők vagy 2-5 fős csapatok jelentkezését várják, akik vállalják, hogy szeptember 8. és október 3. között legalább hetente kétszer kerékpárral mennek munkába.</p>

Nem a megtett kilométerek számítanak, hanem az, hogy minél több ember pattanjon nyeregbe - hangsúlyozza a szaktárca. Az első 7 ezer jelentkező, aki teljesíti a követelményeket, garantált ajándékot kap. De nemcsak a kampány végén lesz sorsolás: az akció második és negyedik hetében megrendezett köztes sorsolásokon az addigi adagot teljesítőknek is van esélye nyerni.

Regisztrálni a kampány honlapján, a www.bringazzmunkaba.hu-n vagy a poszteren található regisztrációs sáv beküldésével lehet. A játék október 3-ig tart, a végső nyereménysorsolást október 10-én tartják.

A tavaszi fordulóban több mint hatezren kapcsolódtak be a kampányba, ezzel összesen 170 ezer kilónyi széndioxid kibocsátást spóroltak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!