Súlyos sérülést szenvedett a motoros Tiszabábolnán

Súlyos sérülést szenvedett a motoros Tiszabábolnán
Súlyos sérülést szenvedett a motoros Tiszabábolnán - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Berente külterületén, a 26-os számú főúton 2017. július 13-án 4 óra 20 perckor közlekedett egy tehergépjármű, melynek sofőrje ismeretlen okból áttért a szembe jövő forgalmi sávba, ahol visszapillantó tükrével érintőlegesen összeütközött a szemben szabályosan közlekedő tehergépjármű visszapillantó tükrének. A baleset során a vétlen tehergépjárművet vezető férfinak könnyű sérülése keletkezett.

baleset1

Tiszabábolna Zöldfa utcán közlekedett 2017. július 13-án 22 óra 51 perckor egy férfi motorral. A sofőr haladása során nem az útburkolat minőségének megfelelően választotta meg járműve sebességét és elvesztve uralmát járműve felett felborult. A 20 éves tiszabábolnai férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset három esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –